Restoranlarda Gıda Atıkları ile Mücadele İpuçları

Menülerin Yeniden Tasarımı

Menünüzde yapacağınız değişimler ile hem misafir beklentilerine cevap verirken hem de atık azaltımına ilk adımı atın.

DETAYLAR...

Satın Alma ve Sipariş Verme

Atık yönetiminin daha etkin satın alma ve sipariş verme süreçleri ile nasıl azaltacağınızı öğrenmek için tıklayın

DETAYLAR...

Mal Kabul ve Depolama

Operasyonel süreçlerde atık önlemede en kritik aşama.

DETAYLAR...

Bağış

Fazla yiyeceğinizin boşa gitmesini ve atık hale gelmesini engelleyecek ve sosyal etki yaratacak bir adım; Bağış

DETAYLAR...

Kaynakları Çeşitlendirme

Atıklarınızı yönetmek ve proaktif bir yönetim biçimi sergileyerek atıklarınızı engellemek isteyen işletmeler için

DETAYLAR...