Atık Yönetimi ve Azaltımı

Gıda Atıkları Genel Bilgi

Gıda atıklarının işletmenizde etkili yönetimi için uygulamanız gereken adımlara dair bilgilere ulaşmak için tıklayın.

DETAYLAR...

Otel, Restoran ve Diğer Toplu Tüketim Yerlerinde Gıda İsrafı ile Mücadele Kılavuzu

Tarım ve Orman Bakanlığı, Metro Türkiye ve Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), HoReCa sektörü için gıda israfını azaltmada izlenebilecek uygulamaları ve önerileri içeren kılavuza ulaşmak için tıklayın.

DETAYLAR...

Menü Önerileri

Sürdürülebilirliğin önem kazandığı bu dönemde, gastronomide atık yönetimi ve azaltımı için hazırladığımız menü önerilerine göz atın.

DETAYLAR...

Basılabilir Materyaller

İşletmenizde Gıda atıklarınızı izlemek için kullanabileceğiniz dökümanlar

DETAYLAR...