Şeflerimiz

Veysel Eren

EĞİTMEN ŞEF

“Şef olmak benim için meslekten ziyade bir yaşam tarzıdır.”

2001 yılında Bolu Mengen Anadolu Aşçılık Lisesi’nde eğitim alan Veysel Eren, 2004 yılında mezun olduktan sonra ilk stajını Joy Kiriş World Hotel’de, ikinci stajını ise Divan Mares Marmaris Hotel’de tamamladı. Caprice Beach Hotel’de Demi-Chef de Partie olarak çalışan Eren’in sonraki deneyimi Polat Renaissance Hotel’de Chef de Partie olarak çalışmak oldu. Jandarma Genel Komutanı’nın aşçısı olarak askerlik görevini tamamlamasının ardından Eren çalışma hayatına, Marriott İstanbul Hotel, ilk orijinal füme yapan restoranlardan biri olan Farketmez Tapas Restaurant, Dubai’deki Jumeirah Zabeel Saray Hotel, Turkish Do&Co’da uçan aşçı olarak, Renaissance Polat Bosphorus Hotel’de Executive Sous Chef ve Restaurant Secret’ta Danışman Executive Chef olarak devam ettikten sonra 2019 yılında Eğitmen Şef olarak Gastronometro’da çalışmaya başladı. Veysel Eren aynı zamanda Uludağ Üniversitesi Aşçılık Bölümü’nde öğrenimine devam etmektedir.