Şeflerimiz

Mert Eker

ASİSTAN PASTANE EĞİTMEN ŞEFİ

“Gastronomi benim için her yeni gün kendimi bir adım ileriye taşıyıp sınırlarımı aşabileceğim eşsiz ve sonsuz bir dünya.”

2016 yılında Yeditepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden mezun olan Şef Mert Eker, üniversite bitirme projesi olarak “geçmişten günümüze Türk tatlılarında alafranga etkisi” üzerine çalıştı. Üniversite stajını Hilton ve Wyndham otellerinde tamamladıktan sonra Zuma Restaurant ve Swissotel pastanelerinde görev aldı. Kariyerine Gastronometro’da Asistan Pastane Eğitmen Şefi olarak devam eden Mert Eker aynı zamanda Kültür Üniversitesi’nde MBA yüksek lisans programında öğrenim görmektedir.