Şeflerimiz

Gökhan Kurt

PASTANE EĞİTMEN ŞEFİ 

 “Gastronomi benim için yenilebilir bir sanattır.”

2008 yılından beri Horeca sektöründe olan Gökhan Kurt, Mehmet İhsan Mermerci Anadolu Turizm Otelcilik Lisesi’nden mezun olduktan sonra eğitimini Yalova Üniversitesi Aşçılık bölümünde tamamladı.

İş hayatına İtalyan Carluccio’s restoranda başladıktan sonra Shangir-la, Hilton, Four Seasons gibi uluslararası zincir otellerin yanı sıra Vakko Patisserie gibi pastane zincirlerinde de pastane şefliği deneyimin ardından, 2019 yılında Pastane Eğitmen Şefi olarak Gastronometro’da çalışmaya başladı. Yeni teknikler araştırmak ve onları denemek dışında da Kurt’un en büyük tutkusu çikolata heykeller ve pralin çikolatalar yapmak.