Fırında Antep Fıstıklı Helva
Antep fıstığı ve tahin helvasının iç içe geçtiği leziz bir balık sonrası tatlısı.
DETAYLAR...Siyah Sarımsaklı Somon Fileto Ilık Patates Salata
Ilık patates eşliğinde siyah sarımsakla lezzetlendirilmiş somon fileto.
DETAYLAR...Mantarlı Kalamar Dolma ve Portakallı Rezene Salatası
Kalamar dolma, mantar ve portakallı rezene salatasının kattığı tatlarla farklı bir lezzet bütünlüğü oluşturuyor.
DETAYLAR...Kağıtta Çipura, Sote Kuşkonmaz ve Midye Sos
Gastronometro'nun balık reçetelerinde sote kuşkonmaz ve midye sos ile servis edilen kağıtta çipura
DETAYLAR...Gül Nane Limon Şerbeti
Ramazan ayının ve TÜrk mutfağının vazgeçilmez tatlarından; şerbet
DETAYLAR...Metro Chef Kestane ve Metro Chef Hurmalı Un Helvası
Gastronometro şeflerinden un helvasının en masum hali
DETAYLAR...Enginar Kalpli Karacadağ Pirinç Pilavı
Mevsim sebzelerinden enginarın lezzet kattığı Karacadağ pirinç pilavı
DETAYLAR...Başakbaşı Bulgurlu, Tulum Peynirli Patlıcan
Türk mutfağının vazgeçilmezlerinden patlıcan, İzmir tulum peyniri ile servis ediliyor.
DETAYLAR...Pastırmalı Atabuğdayı Pide
Ramazanın vazgeçilmez iki lezzeti pastırma ve pide aynı tabakta bir araya geliyor.
DETAYLAR...Zeytinyağlı Yeşil Elma Dolması
Meyveli ve kuru yemişli yemekleri bilinen Osmanlı mutfağına göndermede bulunan yeşil elma dolması.
DETAYLAR...Siyah Sarımsaklı Uşak Tarhana Çorbası
Ege bölgesinin Uşak yöresine ait tarhanasına siyah sarımsak lezzet katıyor.
DETAYLAR...Badem Sütlü Çağla Çorbası
Çağla ve badem sütü bir araya gelerek, enfes bir lezzet oluşturuyor.
DETAYLAR...Yoğurt Kebabı
Yarım santimlik dilimlere bölünen kuzu loin eti leziz soslarla marine edilip, pişiriliyor; tırnak pide, domates sosu ve yoğurt ile lezzet tamamlanıyor.
DETAYLAR...Elmalı Ayva Tatlısı
Nar gibi kızarmış bir ayva üzerinde kaymak ve Antep fıstığı ile tadına doyulmaz bir meyve tatlısı.
DETAYLAR...Zeytinyağlı Tabağı
Zeytinyağlı enginar, imam bayıldı ve yaprak sarmanın birlikteliği tabağınızı bir tuvalden tabloya dönüştürüyor.
DETAYLAR...Zeytinyağlı Enginar Çorbası
Baharın habercilerinden enginar, sofranıza bu defa zeytinyağ eşliğinde nefis bir çorba olarak geliyor.
DETAYLAR...Piliç Topkapı
Geleneksel bir Türk sofrasının olmazsa olmazları piliç ve iç pilavın enfes uyumu.
DETAYLAR...Mücver
Ege mutfağının daimi temsilcilerinden mücver, Gastronometro şeflerinin yorumuyla karşınızda.
DETAYLAR...Musakka
Türk mutfağının en çok kullanılan malzemelerinden patlıcanın, başrolde olduğu bir tabak.
DETAYLAR...Levrek Şaşlık
Denizin cömert lezzetlerinden levrek ile firik pilavının uyumuyla ortaya çıkan enfes bir tabak.
DETAYLAR...