Reçeteler

Fırında Antep Fıstıklı Helva

Antep fıstığı ve tahin helvasının iç içe geçtiği leziz bir balık sonrası tatlısı.

DETAYLAR...

Mısır Ekmeği

Balığın olmazsa olmaz eşlikçilerinden mısır ekmeği.

DETAYLAR...

Taze Enginar Salatalı Levrek

Mevsim sebzesi enginar eşliğinde levrek.

DETAYLAR...

Siyah Sarımsaklı Somon Fileto Ilık Patates Salata

Ilık patates eşliğinde siyah sarımsakla lezzetlendirilmiş somon fileto.

DETAYLAR...

Mantarlı Kalamar Dolma ve Portakallı Rezene Salatası

Kalamar dolma, mantar ve portakallı rezene salatasının kattığı tatlarla farklı bir lezzet bütünlüğü oluşturuyor.

DETAYLAR...

Karides Bomba

Karides farklı bir yorumla yemeğinize eşlik ediyor.

DETAYLAR...

Kağıtta Çipura, Sote Kuşkonmaz ve Midye Sos

Gastronometro'nun balık reçetelerinde sote kuşkonmaz ve midye sos ile servis edilen kağıtta çipura

DETAYLAR...

Gül Nane Limon Şerbeti

Ramazan ayının ve TÜrk mutfağının vazgeçilmez tatlarından; şerbet

DETAYLAR...

Metro Chef Kestane ve Metro Chef Hurmalı Un Helvası

Gastronometro şeflerinden un helvasının en masum hali

DETAYLAR...

Enginar Kalpli Karacadağ Pirinç Pilavı

Mevsim sebzelerinden enginarın lezzet kattığı Karacadağ pirinç pilavı

DETAYLAR...

Mesir Macunu Marineli Alinazik Kebabı

Meşhur Alinazik Kebabı'na yeni bir yorum.

DETAYLAR...

Başakbaşı Bulgurlu, Tulum Peynirli Patlıcan

Türk mutfağının vazgeçilmezlerinden patlıcan, İzmir tulum peyniri ile servis ediliyor.

DETAYLAR...

Pastırmalı Atabuğdayı Pide

Ramazanın vazgeçilmez iki lezzeti pastırma ve pide aynı tabakta bir araya geliyor.

DETAYLAR...

Zeytinyağlı Yeşil Elma Dolması

Meyveli ve kuru yemişli yemekleri bilinen Osmanlı mutfağına göndermede bulunan yeşil elma dolması.

DETAYLAR...

Siyah Sarımsaklı Uşak Tarhana Çorbası

Ege bölgesinin Uşak yöresine ait tarhanasına siyah sarımsak lezzet katıyor.

DETAYLAR...

Badem Sütlü Çağla Çorbası

Çağla ve badem sütü bir araya gelerek, enfes bir lezzet oluşturuyor.

DETAYLAR...

Yoğurt Kebabı

Yarım santimlik dilimlere bölünen kuzu loin eti leziz soslarla marine edilip, pişiriliyor; tırnak pide, domates sosu ve yoğurt ile lezzet tamamlanıyor.

DETAYLAR...

Elmalı Ayva Tatlısı

Nar gibi kızarmış bir ayva üzerinde kaymak ve Antep fıstığı ile tadına doyulmaz bir meyve tatlısı.

DETAYLAR...

Zeytinyağlı Tabağı

Zeytinyağlı enginar, imam bayıldı ve yaprak sarmanın birlikteliği tabağınızı bir tuvalden tabloya dönüştürüyor.

DETAYLAR...

Zeytinyağlı Enginar Çorbası

Baharın habercilerinden enginar, sofranıza bu defa zeytinyağ eşliğinde nefis bir çorba olarak geliyor.

DETAYLAR...

Tarhana Çorbası

Çorbasız bir sofraya oturmayanlardansanız, çok leziz bir haberimiz var.

DETAYLAR...

Piliç Topkapı

Geleneksel bir Türk sofrasının olmazsa olmazları piliç ve iç pilavın enfes uyumu.

DETAYLAR...

Mücver

Ege mutfağının daimi temsilcilerinden mücver, Gastronometro şeflerinin yorumuyla karşınızda.

DETAYLAR...

Musakka

Türk mutfağının en çok kullanılan malzemelerinden patlıcanın, başrolde olduğu bir tabak.

DETAYLAR...

Levrek Şaşlık

Denizin cömert lezzetlerinden levrek ile firik pilavının uyumuyla ortaya çıkan enfes bir tabak.

DETAYLAR...