Mutfak Sanatları Modülleri

Çikolata

Gastronometro’da çikolata yapım teknikleri ile damağınızdaki tadı elleriniz yaratıyor.

DETAYLAR...

Sous Vide 2

Sabit derecede pişirme tekniği Sous Vide atölyesi ile profesyonel dokunuşun sırrını öğreneceksiniz.

DETAYLAR...

Sonbahar Pastaları

Sonbahar Pastaları workshop'u, Gastronometro'da sizlerle...

DETAYLAR...

Fransız Yemekleri

Fransız Yemekleri workshop'u 22 Kasım'da Gastronometro'da sizlerle...

DETAYLAR...

İlham Veren Mutfak Teknikleri 2

İlham Veren Mutfak Teknikleri 2 workshop'u, Gastronometro mutfağında!

DETAYLAR...

Deniz Ürünleri

Deniz Ürünleri workshop etkinliği Gastronometro'da gerçekleşecek.

DETAYLAR...

Bir Vegan Gurme

Bir Vegan Gurme, 22 Şubat'ta Gastronometro mutfağında...

DETAYLAR...

Türk Mezeleri

Türk Mezeleri workshop etkinliği, Gastronometro'da gerçekleşecek.

DETAYLAR...

Artizan Ekmek 2

Artizan Ekmek 2, 9 Şubat'ta Gastronometro mutfağında sizlerle...

DETAYLAR...

Modern Türk Mutfağı

Modern Türk Mutfağı workshopu, Gastronometro’da sizlerle...

DETAYLAR...

İlham Veren Pastacılık Teknikleri 2

İlham Veren Pastacılık Teknikleri 2 workshop'u, Gastronometro'de sizlerle...

DETAYLAR...

Yeni Yıla Tat Katanlar

Fırında ev yapımı yılbaşı kurabiyeleri ve pasta atölyesiyle, Gastronometro’da yeni yıla erken gireceksiniz.

DETAYLAR...

Yeni Başlayanlar İçin Kahve

Yeni Başlayanlar için Kahve workshopu, Gastronometro'da sizlerle...

DETAYLAR...

Meksika Mutfağından

Meksika rüzgarları Gastronometro mutfağında esiyor.

DETAYLAR...

İtalyan Yemekleri

İtalyan yemekleri atölyesi ile mutfağınızı gurme bir İtalyan mutfağına çevireceksiniz.

DETAYLAR...

Yılbaşı Yemekleri

Yılbaşı sofralarınıza Gastronometro dokunuşu...

DETAYLAR...

Bir Dem Hikayesi: Çay

Rivayet odur ki; Çin imparatoru Shen Yung, M.Ö. 2000’li yıllarda, çay yapraklarının suya düşüşüne vesuyun aldığı renge şahit olur. Ve insanlık tarihinin çay ile teşrikimesaisi başlar… Çayın tarihi, türleri,demleme teknikleri ile Gastronometro’da tarihten günümüze bir dem hikâyesi.

DETAYLAR...

Basque Culinary Center Semineri

25 Ocak’ta modern mutfak teknikleri ve inovasyon konularında sektör profesyonelleri ve gastronomi öğrencilerine yönelik bir seminer gerçekleştirilecek.

DETAYLAR...

WSET 3 İleri Seviye Şarap Yeterlilik Programı

Deneyimli eğitmenlerimiz tarafından verilen ve katılımcıların şarap türleri, kalitesi ve fiyatlarına dair bilgisini yüksek düzeye çıkarmayı hedefleyen program, analitik tadım yeteneğinizi geliştirmek amacıyla özenle seçilmiş 65 şarabın anlatım ve tadımını içermektedir.

DETAYLAR...

WSET 2. Seviye Şarap Yeterlilik Programı

WSET 2. Seviye Şarap ve Yüksek Alkollü İçkiler Yeterlik Programı, 18 Temmuz - 7 Ağustos 2019 tarihleri arasında WSET Yetkili Program Sağlayıcısı olan Gastronometro’da gerçekleşecektir.

DETAYLAR...