Badem Sütlü Çağla Çorbası

Badem Sütlü Çağla Çorbası

Malzemeler
4 porsiyon

400 gr Taze Çağla
1 lt Badem Sütü
20 gr Aro Zeytinyağı
20 gr Kuru Soğan
50 gr Kök Kereviz
150 gr Ispanak
3 gr Aro Tuz
2 gr Fine Life Karabiber
1 adet Limon
2 dis Metro Chef Taşköprü Sarımsak
10 gr Taze Kişniş
 

Hazırlanışı
30 dakika

Tencereye zeytinyağı eklenip ısıtılır.
İçerisine sırası ile yemeklik doğranmış soğan, sarımsak ve kereviz eklenerek sotelenir. Daha sonra çağla ve ıspanak eklenip 10 saniye çevirilir.
Ardından badem sütü eklenip, tamamı blender’da çekilir.
Tuz ve karabiber eklendikten sonra isteğe göre ince kıyılmış kişniş ve limon ile servis edilir.