İlham Veren Teknikler

Fümeleme ve Salamura Tekniği

Bu teknikle yapılan ürünleri başlangıç tabaklarınızda, salatalarınıza eşlik eden proteinlerinizde veya kanepe ikramlarınızda kullanabilirsiniz.

DETAYLAR...

Havyar Tekniği

Kullanıma hazır olan tatlı havyarlarınızı tatlı tabaklarını dekore etmekte ya da tadımlık yiyeceklerinizin üzerinde kullanabilirsiniz.

DETAYLAR...

Anti-Griddle Tekniği

Hem yapımı etkileyici, hem yemesi çok keyifli olan Anti-Griddle Tekniği'nin nasıl yapıldığını öğrenmek için sayfamızı ziyaret ediniz.

DETAYLAR...

Blow Torch Tekniği

Tabağınızın istediğiniz etkiyi yaratması için doğru tekniği uygulamanız yeterlidir. Blow Torch Tekniği'ni keşfetmek için sayfamıza göz atınız.

DETAYLAR...

Christian Le Squer – Yumurta Sufle Tekniği

3 Michelin yıldızlı Christian Le Squer'in yumurta sufle tekniği nedir ve yumurta sufle tekniğinin nasıl yapıldığını öğrenmek için sayfamızı ziyaret ediniz.

DETAYLAR...

Çikolata Dekor

Bazen her güzel şeyin arkasında zorlu bir yapım süreci olmayabilir. Zor olmayan hali ile çikolata dekor yapımını öğrenmek için sayfamıza göz atın

DETAYLAR...

Çikolata Toprağı

Çikolata toprağını yiyebileceğini öğrenen misafirlerinizin yüzündeki ifadeler görülmeye değer olacak. Nasıl yapıldığını öğrenmek için sayfamızı ziyaret ediniz.

DETAYLAR...

Glaze Kaplama Tekniği

Bildiğiniz malzemelerle yeni teknikleri harmanlayarak mutfağınızı yeniliklerle doldurun. Glaze kaplamanın nasıl yapıldığını öğrenmek için sayfamızı ziyaret ediniz.

DETAYLAR...

Glaze Tekniği

Pırıl pırıl parlayan rengarenk pastalar hazırlamak istediğinizde Glaze Tekniği'ni kullanabilirsiniz. Nasıl yapıldığını öğrenmek için sayfamızı ziyaret ediniz.

DETAYLAR...

Glaze ve Sprey Efekti Tekniği

Yemeye kıyamayacağınız güzellikteki uygulamalardan bir tanesi olan Glaze ve Sprey Efekti Tekniği'ni öğrenmek için sayfamızı ziyaret ediniz.

DETAYLAR...

Gunnar Hvarness – Protein Bağlama Tekniği

Bu teknik ile Norveçli olmanın ve su ürünlerinin hakkını veren Şef Gunnar Hvarness'ın tekniğini keşfetmek için sayfamızı ziyaret ediniz.

DETAYLAR...

Kiraz Topu

Gerçek kirazı aratmayan kiraz toplarını pastalarınızı ve tatlılarınızı süslemekte kullanabilirsiniz. Nasıl yapıldığını öğrenmek için sayfamızı ziyaret ediniz.

DETAYLAR...

Kuzu Kekik Füme Tekniği

Mis gibi taze baharatlar kokan etler için tekniği nasıl uygulayacağınızı öğrenmek ve misafirlerinizi nefis kokular ile büyülemek için sayfamızı ziyaret ediniz.

DETAYLAR...

Mozzarella Balon Tekniği

Görünümüyle şaşırtıcı olan mozzarella balonunu ufak boylarda uygulayarak kokteyllerinizde kanepe, salatalarınızda kullanabilirsiniz.

DETAYLAR...

Opalin Şeker

Bu kıtır kıtır şekerler görünümlere güzellik, tatlılara lezzet artırıcı destek verir. Opalin şekerin nasıl yapıldığını öğrenmek için sayfamızı ziyaret ediniz.

DETAYLAR...

Pancar Topları

Hiç bu kadar eğlenceli olabileceği düşünülmeyen pancar toplarını keşfetmek, misafirlerinize sürpriz yapmak için sayfamızı ziyaret ediniz.

DETAYLAR...

Patates Cannelloni

Patates cannelloniler hazırlayarak misafirlerinizin patatesin en güzel halini keşfetmelerini sağlayabilirsiniz. Nasıl yapıldığını öğrenmek için sayfamızı ziyaret ediniz.

DETAYLAR...

Pirinç Kraker Tekniği

Tekniği uygulayıp misafirlerinize sunduktan sonra “bunu nasıl yaptınız?” sorularına hazır olun. Pirinç kraker tekniğini denemek için sayfamızı ziyaret ediniz.

DETAYLAR...

Sous Vide Sabayon

İlham veren tekniklerden Sous Vide Sabayon'un nasıl yapıldığını öğrenmek, mutfağınızda nasıl uygulayabileceğinizi görmek için sayfamızı ziyaret ediniz.

DETAYLAR...

Sponge Cake

Hacimli ve puf puf olan sponge keki ile tek kişilik mini pastalarınızı süslemekte kullanabilirsiniz. Nasıl yapıldığını öğrenmek için sayfamızı ziyaret ediniz.

DETAYLAR...

Süt Merengi

İster olduğu gibi ikramlık, ister süs niyetine kullanabileceğiniz süt merenginin yapılışını öğrenmek için sayfamızı ziyaret ediniz.

DETAYLAR...

Toast Choux

İlham verici tatlılardan biri olan Toast Choux nasıl yapıldığını keşfetmek, sofranıza nasıl ekleyeceğinizi öğrenmek için sayfamızı ziyaret ediniz.

DETAYLAR...

Tuille

Çorbaların ve salataların üzerinde kruton yerine narin bir başlangıç olarak kullanabilirsiniz. Nasıl yapıldığını öğrenmek için sayfamızı ziyaret ediniz.

DETAYLAR...

Turşulama Tekniği

Biricik anne turşuları kadar iddialı turşulama tekniğimizin nasıl yapıldığını öğrenmek, mutfağınızda lezzetli turşulara yer açmak için sayfamızı ziyaret ediniz.

DETAYLAR...

Xanthan Biber Püresi

Xanthan biber pürenizin parlak, berrak ve hacimli olarak nasıl kullanıma hazır olabileceğini keşfetmek için sayfamızı ziyaret ediniz.

DETAYLAR...

Michel Roth

Pastry Teaser

Culinary Teaser

İsomalt Dekorasyon Tekniği

Çikolata Sticks Dekor Tekniği

Sous Vide Yumurta Pişirme Tekniği

Süt Kaymağı Çıkarma Tekniği

Gunnar Hvarnes-Konfi Yumurta

Fermantasyon Tekniği

Curing Tekniği

Yumurta Kabuğu

Spiral Simit Tekniği

Jelatin İrmiği

Kireçte Meyve

Domates Popcorn Tekniği

Kuru Domates Royale

Çikolata Spagetti

Mozaik Sebze

Sebze&Cips

Sürülebilir Zeytinyağı