Sektörden Yazılar
Okan Kızılbayır: "Pandemi Sonrası Mutfaklar Nereye Evrilecek?"
Ozan Kızılbayır pandemi sonrası mutfakların evrileceği yeni durumu ele alıyor. Tarımın önemine dikkat çektiği yazımızı okumak için sayfamızı ziyaret edin.
DETAYLAR...Özay Akar: "Covid-19 Salgını ile Turizm İşletmelerinde Neler Değişecek?"
Pandemiden en çok etkilenen sektörlerden biri olan turizmin salgın ile birlikte geçirdiği değişimi konu edinen yazımızı okumak için websitemizi ziyaret edin.
DETAYLAR...Didem Şenol: "Pandemide Paket Servise Dair Fikirler"
Yönetici Şef Didem Şenol’un kaleminden Paket Servise Dair Fikirler başlıklı yazımızı okumak için websitemizi ziyaret edin.
DETAYLAR...Gökmen Sözen: "Yeni Dönemde Restoranları Neler Bekliyor?"
Gökmen Sözen yeni normalde restoranları neler beklediğini yorumluyor. Kriz yönetimi konusunda işletmelere ipuçları verdiği yazıyı okumak için sayfayı ziyaret edin.
DETAYLAR...Murat Aslan: "Mutfak Üretimi"
Covid sonrası değişen yeni düzende restoranların mutfak üretiminin incelendiği yazımızı okumak için websitemizi ziyaret edin.
DETAYLAR...Muammer Songur: "Pandemi Süresince İşletmelerin Alması Gereken Tedbirler"
Muammer Songur’un kaleminden Pandemide İşletmelerin Alması Gereken 24 Tedbir. Listeyi detaylı incelemek için websitemizi ziyaret edin.
DETAYLAR...Samet Uysal: "İçecek Saklama ve Depolama Süreçleri"
İçecek Uzmanı Samet Uysal, Pandemide İçecek Saklama ve Depolama Süreçlerini anlattığı yazımızı okumak için websitemizi inceleyin.
DETAYLAR...Samet Uysal: "İçecek Servisindeki Değişiklikler"
Pandemi tüm kuralları değiştirdi.Salgınla birlikte değişime uğrayan içecek servisi konusunu değerlendiren Samet Uysal’ın yazısını okumak için websitemizi ziyaret edin.
DETAYLAR...Esra Acar Koç: "Yeni Normal Menü Fikirleri"
Yeni normalde işletmeler menü içeriklerini nasıl belirlemeli, Yeni Normal Menü Fikirleri başlıklı yazımızı okumak için sayfamıza göz atın.
DETAYLAR...Rıza Belenkaya: "Covid-19 Sürecinde Menü Mühendisliği"
Yeni dönemde işletmeler için menü mühendisliği nasıl olmalı? Menülerde talep edilecek ürün ve yemek gruplarının listelendiği yazımızı okumak için sayfamızı inceleyin.
DETAYLAR...İpek Ege: "Pandemi ve Restoranım..."
Gıda Mühendisi ve Gıda Güvenliği Uzmanı İpek Ege, pandemide restoranlar için gıda güvenliği konusunu yorumluyor. Yazıyı okumak için sitemizi ziyaret edin.
DETAYLAR...